Mag ik peddelen met corona?

Terwijl we ons in een nieuwe door de regering opgelegde Lockdown storten voor de maand november, is de vraag of paddle boarding onder de nieuwe regels zal zijn toegestaan opnieuw opgeworpen. Wij van, www.watersports4fun.nl vertellen jou hierover meer.

Hoewel het eerst onzeker was, is dit op 5 november 2020 officieel bevestigd door zowel de British Canoeing Association als Sport England.

Hoewel er nog steeds enkele beperkingen kunnen worden opgelegd door lokale en/of havenautoriteiten, wordt dit op grote schaal toegestaan op de meeste waterwegen in Engeland. Dus wil jij weten: Waar je  een paddleboard kopen in Nederland lees dan mee!

Houdt je hier aan:

Kortom, volgens Sport England is het toegestaan om te gaan paddleboarden, zolang je maar

  •     alleen
  •     met de mensen met wie je samenwoont (je huishouden)
  •     je ondersteunende bubbel
  •     alleen en met één persoon uit een ander huishouden – dit kan een coach zijn voor 1:1 coaching

Omdat Stand Up Paddle Boarding een geweldige, van nature sociale vorm van buitenrecreatie is, zullen wij van The SUP Company mensen blijven aanmoedigen om naar buiten te gaan en te peddelen binnen de vastgestelde richtlijnen. En zoals bij alle andere watersporten en -activiteiten tijdens de koudere maanden, raden we alle beoefenaars ten stelligste aan om op de weersomstandigheden te letten en ervoor te zorgen dat ze ten allen tijde over de gepaste uitrusting beschikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.